MasterCard VISA

Linker til interessante nettsider

 

Er du nysgjerrig og har lyst å lære mer om det hele, så kan linkene under være store kilder til inspirasjon, slik de har vært for oss:

 

Joe Cross hjemmeside

Joe Cross er kjent for sine dokumentarfilmer Fat, Sick and Nearly Dead 1 og 2, og har skapt en bevegelse med sin juicefastediett.

 

Fasting generelt 

Et undervurdert men stadig mer anerkjent virkemiddel til bedre helse. God lesing.

 

En video om variasjon 

Dr. Michael Greger ved Nutritionfacts.org prater om viktigheten av stor variasjon i inntaket av frukt og grønnsaker i denne interessante videoen. Abonner gjerne på Dr. Greger sitt gratis ernærings-nyhetsbrev på:

 

HePla

Leger, ernæringsfysiologer og annet helsepersonell som vil spre kunnskap om plantebasert kosthold fra et helsemessig perspektiv.

 

The China Study 

En bok av T. Collin Campbell og Thomas M. Campbell. Boken handler om forholdet mellom et kosthold med animalske produkter (inkl. meieri) og kroniske sykdommer.

 

Anbefalte dokumentarer 

 

Det finnes mange gode dokumentarer hva angår ernæring og helse, klima og miljø. Her er noen titler det kan være interessante å kikke på, (de fleste er bl.a. tilgjengelige på Netflix):

 

Fat Sick & Nearly Dead

Om juicefasting.

 

Cowspiracy

Om hva maten din spiser, samt de uheldige sidene ved kjøttproduksjon

 

What The Health

Etterfølgeren til Cowspiracy.
Filmen viser sammenheng mellom "big businnes" aktører og helsesektoren, og hvordan dette påvirker vår egen helse.

 

FedUp

Om en av de største offentlige løgner av alle når det gjelder ernæring, og hvordan det negativt har påvirket livene til millioner av mennesker, antagelig også ditt.